Cryolipolyse

De enige non-operatieve methode die vet écht verwijdert.

Cryolipolyse

De enige non-operatieve methode die vet écht verwijdert.

Hoe werkt de behandeling?

De wetenschappelijk bewezen cryolipolyse bij Skin Renew biedt u de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van uw ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden uw vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met veel andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld drie behandelingen van ongeveer een uur heeft u uw optimale figuur!

 

 • In Duitsland ontwikkelde hoogwaardige apparatuur
 • Bevriezing van vetcellen – het vet is echt weg!
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% veilig en verantwoord
 • Geen apart of moeilijk dieet
 • Behandeling in slechts 1 uur

Resultaat & veelgestelde vragen

Als enige in de gemeente Vlissingen en Zeeland werkt Skin Renew met het nieuwste en meest krachtige cryolipolyse systeem. Naast de uitstekende resultaten die met de nieuweste Cryolipolyse bereikt worden, biedt het systeem vele extra voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals de beschikking over meerdere behandelzones waarmee -indien mogelijk- twee plaatsingen tegelijk kunnen plaatsvinden. Naast de beschikbaarheid over meerdere behandelzones heeft de Niewste Cryolipolyse een unieke Peltier koeling (in tegenstelling tot andere verkrijgbare apparatuur).

Hoe werkt de cryolipolyse?

Het cryolipolyseproces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep.

Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Hoe ziet de behandeling eruit?

In een notendop bestaat de cryolipolyse behandeling uit de volgende stappen:

1) Intakegesprek Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied, uw probleemzone(s). We beoordelen of de behandeling realiseerbaar is en zullen de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met u doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

2) De Cryolipolyse behandeling Voorafgaand aan de behandeling maken wij foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou krijgt u een speciale pak die u aandoet.

3) Na de behandeling Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. De behandelde zone(s) zijn na de behandeling wat rood en kunnen wat beurs aanvoelen. In een enkel geval is een tijdelijke zwelling/ blauwe plek mogelijk. Het vet dat tijdens de behandeling is afgebroken, zal in de komende weken kristalliseren en via de natuurlijke weg het lichaam verlaten. Het afvoerproces duurt twee tot vier maanden. Drie weken na de eerste behandeling kan een volgende behandeling plaatsvinden. Meestal zijn drie behandelingen wenselijk, maar zo lang er vetrolletjes zijn kan er behandeld worden.

Verschil tussen vetreductie en gewichtsverlies

De meeste mensen die een dieet volgen verliezen gewicht zolang ze op dieet zijn. Echter, wanneer ze stoppen met het dieet vervallen ze vaak in hun oude gewoonten en komen ze weer aan (jojo-effect). Een ander nadeel van een dieet is dat je, in je hoofd, voortdurend met ‘(niet) eten’ bezig bent. Je vecht als het ware tegen jezelf.

Dit maakt het moeilijk om een dieet vol te houden. Daarnaast is het lichaamsvet van de mens opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag vet zit zeer dicht op de spieren en organen en kun je aanpakken uitsluitend aanpakken met voldoende beweging en gezonde voeding. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag. Deze vetlaag wordt slecht doorbloed en is minder beinvloedbaar voor een gezonde leefstijl dan de dieper liggende vetten. Vandaar dat veel mensen die echt gezond bezig zijn toch niet van die laatste vetrolletjes af komen.

Voor deze mensen is de behandeling die we aanbieden dé uitkomst. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen middels diëten, andere technieken en sporten worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk.

Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg.

 

Kan ik behandeld worden?

Met de nieuwste Cryolipolyse kan bij nagenoeg iedereen uitgevoerd worden: • Vrouwen • Mannen • Fanatieke sporters • Alle huidtypes Er is een aantal contra-inidaties voor de cryolipolyse behandeling. De meest belangrijke/ meest voorkomende willen wij u alvast meegeven:

Veel overtollige huid Bent u in het verleden veel afgevallen (25 kilo of meer) en heeft u veel huid over, dan kan het zijn dat deze behandeling niet geschikt is voor u. Met cryolipolyse wordt alleen het vet behandeld, niet de huid.

Diep gelegen vet Het lichaamsvet van de mens is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag vet zit zeer dicht op de spieren en organen en kun je uitsluitend aanpakken met voldoende beweging en gezonde voeding. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag die slecht doorbloed wordt en minder beïnvloedbaar is voor een gezonde leefstijl dan de dieper liggende vetten. Vandaar dat veel mensen die echt gezond bezig zijn toch niet van die laatste vetrolletjes af komen. Voor deze mensen is de behandeling die we aanbieden dé uitkomst. Bij dieper gelegen vet is het aan te raden eerst de leefstijl aan te passen en in een later stadium te starten met behandeling.

Gebruik van ontstekingsremmers De vetcel wordt door de kou ‘geraakt’. Daardoor ontstaat het zgn. apoptose proces en dat is een proces van zelfdoding van de vetcel. Het lichaam ziet de geraakte/ gekristalliseerde vetcel als soort ontsteking en gaat de vetcel ‘opruimen’ en afvoeren. Als u ontstekingsremmende medicijnen neemt dan zorgen deze ervoor dat de cel niet afgebroken wordt en er dus geen/ weinig resultaat behaald kan worden.

Ontstekingsremmende medicijnen kunnen het best de week (liefst zelfs twee weken) voor de behandeling niet genomen worden en het beste is om dit tot drie a vier weken na de behandeling ook niet te doen. Ontstekingsremmers zijn bijvoorbeeld Ibuprofen, Naproxen, Nurofen, Voltaren, Prednison. Maar ook medicijnen tegen acne zijn vaak ontstekingsremmers.

• Indien u een antibioticakuur volgt dan moet deze eerst worden afgerond. U kunt pas 1 week na het antibioticakuur behandeld worden i.v.m. eventuele overgevoeligheid van de huid. • Oncologische aandoening van de huid. • Bloeddruk. Met name wanneer men een onderdruk heeft hoger dan 100. • Verse littekens van operaties (niet binnen 2 maanden). • Keloïd reactie van de huid wanneer u wondjes heeft. • Niet goed ingestelde epilepsie en `aura’-migraine. • Pacemaker of inwendige defibrillator • Hartinfarct jonger dan 6 maanden. • Verbrande huid (door bv de zon). • Zwangerschap. • Borstvoeding. • Trombose. • Tumoren. • Navelbreuk. • Koorts. Relatieve contra-indicaties (men kan wel behandeld worden, maar niet op de betreffende plek. • Metalen in of net onder de huid waar behandeld wordt (er dient 2 cm afstand bewaard te worden): piercings (zullen er tijdelijk uit moeten), pinnen of schroeven in gewrichten en botten, implantaten in de onderkaak als de kin behandeld wordt. • Gebruik van bepaalde medicijnen. • HIV of Hepetitis. • Keratose solare. • Huidziektes (raadpleeg altijd eerst de arts). • Actief eczeem. • Cytostatica (medicatie die celdeling remt). • Goed ingestelde epilepsie. • Bloedverdunners (extra voorzichtig).

 

Aantal benodigde behandelingen

Cryolipolyse is een effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrandjes kwijt te raken. Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Uiteindelijk kunt u een lokale vetreductie van tot wel 40% behalen na de derde behandeling. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn drie behandelingen wenselijk om het meest optimale resultaat te bereiken.

Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 3 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een minder geschikte levensstijl zoals te veel en/of ongezond eten. De resterende vetcellen vullen zich verder en splitsen zich, waardoor nieuwe vetcellen kunnen ontstaan.

Prijzen

Proefbehandeling 
€99 

3 behandelingen | 1 zone
€399 (normaal €597)

3 behandelingen | 2 zones
€498 (normaal €747)

Hoe werkt de behandeling?

De wetenschappelijk bewezen cryolipolyse bij Skin Renew biedt u de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van uw ongewenste vetcellen af te komen. Met deze behandeling worden uw vetcellen plaatselijk bevroren waardoor ze zullen verdwijnen en dus niet verkleinen of verplaatst worden zoals met veel andere technieken, sporten en diëten wel gebeurt. In gemiddeld drie behandelingen van ongeveer een uur heeft u uw optimale figuur!

 

 • In Duitsland ontwikkelde hoogwaardige apparatuur
 • Bevriezing van vetcellen – het vet is echt weg!
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • 100% veilig en verantwoord
 • Geen apart of moeilijk dieet
 • Behandeling in slechts 1 uur

Resultaat & veelgestelde vragen

Als enige in de gemeente Vlissingen en Zeeland werkt Skin Renew met het nieuwste en meest krachtige cryolipolyse systeem. Naast de uitstekende resultaten die met de nieuweste Cryolipolyse bereikt worden, biedt het systeem vele extra voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals de beschikking over meerdere behandelzones waarmee -indien mogelijk- twee plaatsingen tegelijk kunnen plaatsvinden. Naast de beschikbaarheid over meerdere behandelzones heeft de Niewste Cryolipolyse een unieke Peltier koeling (in tegenstelling tot andere verkrijgbare apparatuur).

Hoe werkt de cryolipolyse?

Het cryolipolyseproces is ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Manstein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital in Boston (VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School. Klinisch onderzoek onder honderden patiënten toonde aan dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie of chirurgische ingreep.

Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Aanvullende onderzoeken door Harvard en andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt “geïnduceerde apoptose” genoemd.

Hoe ziet de behandeling eruit?

In een notendop bestaat de cryolipolyse behandeling uit de volgende stappen:

1) Intakegesprek Tijdens het intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied, uw probleemzone(s). We beoordelen of de behandeling realiseerbaar is en zullen de contra-indicaties en het toestemmingsformulier met u doorspreken. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

2) De Cryolipolyse behandeling Voorafgaand aan de behandeling maken wij foto’s van de te behandelen zone(s). Deze foto’s zijn om de voortgang gericht te kunnen monitoren en worden uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld. Om de huid te beschermen tegen de gedoseerde kou krijgt u een speciale pak die u aandoet.

3) Na de behandeling Aangezien het geen chirurgische ingreep is, is er geen hersteltijd. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. De behandelde zone(s) zijn na de behandeling wat rood en kunnen wat beurs aanvoelen. In een enkel geval is een tijdelijke zwelling/ blauwe plek mogelijk. Het vet dat tijdens de behandeling is afgebroken, zal in de komende weken kristalliseren en via de natuurlijke weg het lichaam verlaten. Het afvoerproces duurt twee tot vier maanden. Drie weken na de eerste behandeling kan een volgende behandeling plaatsvinden. Meestal zijn drie behandelingen wenselijk, maar zo lang er vetrolletjes zijn kan er behandeld worden.

Verschil tussen vetreductie en gewichtsverlies

De meeste mensen die een dieet volgen verliezen gewicht zolang ze op dieet zijn. Echter, wanneer ze stoppen met het dieet vervallen ze vaak in hun oude gewoonten en komen ze weer aan (jojo-effect). Een ander nadeel van een dieet is dat je, in je hoofd, voortdurend met ‘(niet) eten’ bezig bent. Je vecht als het ware tegen jezelf.

Dit maakt het moeilijk om een dieet vol te houden. Daarnaast is het lichaamsvet van de mens opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag vet zit zeer dicht op de spieren en organen en kun je aanpakken uitsluitend aanpakken met voldoende beweging en gezonde voeding. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag. Deze vetlaag wordt slecht doorbloed en is minder beinvloedbaar voor een gezonde leefstijl dan de dieper liggende vetten. Vandaar dat veel mensen die echt gezond bezig zijn toch niet van die laatste vetrolletjes af komen.

Voor deze mensen is de behandeling die we aanbieden dé uitkomst. Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen middels diëten, andere technieken en sporten worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk.

Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en weg = weg.

 

Kan ik behandeld worden?

Met de nieuwste Cryolipolyse kan bij nagenoeg iedereen uitgevoerd worden: • Vrouwen • Mannen • Fanatieke sporters • Alle huidtypes Er is een aantal contra-inidaties voor de cryolipolyse behandeling. De meest belangrijke/ meest voorkomende willen wij u alvast meegeven:

Veel overtollige huid Bent u in het verleden veel afgevallen (25 kilo of meer) en heeft u veel huid over, dan kan het zijn dat deze behandeling niet geschikt is voor u. Met cryolipolyse wordt alleen het vet behandeld, niet de huid.

Diep gelegen vet Het lichaamsvet van de mens is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag vet zit zeer dicht op de spieren en organen en kun je uitsluitend aanpakken met voldoende beweging en gezonde voeding. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag die slecht doorbloed wordt en minder beïnvloedbaar is voor een gezonde leefstijl dan de dieper liggende vetten. Vandaar dat veel mensen die echt gezond bezig zijn toch niet van die laatste vetrolletjes af komen. Voor deze mensen is de behandeling die we aanbieden dé uitkomst. Bij dieper gelegen vet is het aan te raden eerst de leefstijl aan te passen en in een later stadium te starten met behandeling.

Gebruik van ontstekingsremmers De vetcel wordt door de kou ‘geraakt’. Daardoor ontstaat het zgn. apoptose proces en dat is een proces van zelfdoding van de vetcel. Het lichaam ziet de geraakte/ gekristalliseerde vetcel als soort ontsteking en gaat de vetcel ‘opruimen’ en afvoeren. Als u ontstekingsremmende medicijnen neemt dan zorgen deze ervoor dat de cel niet afgebroken wordt en er dus geen/ weinig resultaat behaald kan worden.

Ontstekingsremmende medicijnen kunnen het best de week (liefst zelfs twee weken) voor de behandeling niet genomen worden en het beste is om dit tot drie a vier weken na de behandeling ook niet te doen. Ontstekingsremmers zijn bijvoorbeeld Ibuprofen, Naproxen, Nurofen, Voltaren, Prednison. Maar ook medicijnen tegen acne zijn vaak ontstekingsremmers.

• Indien u een antibioticakuur volgt dan moet deze eerst worden afgerond. U kunt pas 1 week na het antibioticakuur behandeld worden i.v.m. eventuele overgevoeligheid van de huid. • Oncologische aandoening van de huid. • Bloeddruk. Met name wanneer men een onderdruk heeft hoger dan 100. • Verse littekens van operaties (niet binnen 2 maanden). • Keloïd reactie van de huid wanneer u wondjes heeft. • Niet goed ingestelde epilepsie en `aura’-migraine. • Pacemaker of inwendige defibrillator • Hartinfarct jonger dan 6 maanden. • Verbrande huid (door bv de zon). • Zwangerschap. • Borstvoeding. • Trombose. • Tumoren. • Navelbreuk. • Koorts. Relatieve contra-indicaties (men kan wel behandeld worden, maar niet op de betreffende plek. • Metalen in of net onder de huid waar behandeld wordt (er dient 2 cm afstand bewaard te worden): piercings (zullen er tijdelijk uit moeten), pinnen of schroeven in gewrichten en botten, implantaten in de onderkaak als de kin behandeld wordt. • Gebruik van bepaalde medicijnen. • HIV of Hepetitis. • Keratose solare. • Huidziektes (raadpleeg altijd eerst de arts). • Actief eczeem. • Cytostatica (medicatie die celdeling remt). • Goed ingestelde epilepsie. • Bloedverdunners (extra voorzichtig).

 

Aantal benodigde behandelingen

Cryolipolyse is een effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de moeilijke vetrandjes kwijt te raken. Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken! Uiteindelijk kunt u een lokale vetreductie van tot wel 40% behalen na de derde behandeling. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn drie behandelingen wenselijk om het meest optimale resultaat te bereiken.

Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 3 weken. De vetcellen die vernietigd zijn, zijn weg. Echter kunnen altijd nieuwe vetcellen ontstaan door een minder geschikte levensstijl zoals te veel en/of ongezond eten. De resterende vetcellen vullen zich verder en splitsen zich, waardoor nieuwe vetcellen kunnen ontstaan.

Prijzen

Proefbehandeling 
€99 

3 behandelingen | 1 zone
€399 (normaal €597)

3 behandelingen | 2 zones
€498 (normaal €747)

Wat zeggen onze klanten?

Anita

Cryolipolyse

Ik heb in totaal 4 Cryolipolyse behandelingen gehad bij Skin Renew. De meiden zijn vriendelijk. Super blij met het resultaat!

Petra

Cryolipolyse

Mijn buik laten behandelen met de cryolipolyse. Ik was hier heel sceptisch over, maar het werkt! De meiden zijn overigens heel deskundig.

Wat zeggen onze klanten?

Anita

Cryolipolyse

Ik heb in totaal 4 Cryolipolyse behandelingen gehad bij Skin Renew. De meiden zijn vriendelijk. Super blij met het resultaat!

 

Petra

Cryolipolyse

Mijn buik laten behandelen met de cryolipolyse. Ik was hier heel sceptisch over, maar het werkt! De meiden zijn overigens heel deskundig.

Boek direct een afspraak